• לוח ארועים

הזמנה למפגש מקוון - "אפליקציה למימוש הפוטנציאל" יישומים טכנולוגים לעקיפת קשיים בהבעה בכתב לתלמידים עם לקויות למידה והפרעת קשב

נוסף 11:28 @ 19-01-2016 מאת דר' מיקי קריץ

מתי: 20:00 - 21:30, 30-03-2016

כתובת: מקוון מהמחשב בבית

מחיר: חינם - מקנה גמול השתלמות

מארגנים: המו"פ לטכנולוגיה ולחדשנות בחינוך והיחידה לסביבות הוראה ולמידה מקוונות

איש קשר: דר. מיקי קריץ

המו"פ לטכנולוגיה ולחדשנות בחינוך והיחידה לסביבות הוראה ולמידה מקוונות מקיימים

מפגש מקוון סינכרוני בנושא

"אפליקציה למימוש הפוטנציאל"

יישומים טכנולוגים לעקיפת קשיים בהבעה בכתב

לתלמידים עם לקויות למידה והפרעת קשב

ד"ר בטי שרייבר

יום רביעי, כ' באדר ב' תשע"ו, 30 במרץ 2016, בשעות 21:30-20:00

ההתפתחויות הטכנולוגיות המואצות המתחוללות בשנים האחרונות מספקות לאוכלוסיות תלמידים עם צרכים ייחודיים הזדמנויות חדשות ללמידה, ומאפשרות להם לפתח יכולת פיצוי על כשרים לקויים בצד שימוש במיומנויות החוזק שלהם. הוראה מפצה מאפשרת לתלמיד לעקוף את הקשיים הלימודיים שהוא מתמודד אתם ולהשתמש בתחומי החוזק ו/או העניין שלו.

מפגש זה יתמקד בגורמים המקשים על תלמידים עם לקויות למידה והפרעת קשב להביע את עצמם בכתב, ויציע פתרונות טכנולוגיים יישומיים דוגמת תוכנות ואפליקציות ללמידה מהנה ולעקיפת קשיים אלו. נכיר תוכנות במחשב וגם באפליקציות שאפשר להוריד לטאבלט או לטלפון החכם.

המרצה במפגש:

ד"ר בטי שרייבר - מרצה וחוקרת בסמינר הקיבוצים, במחלקה לחינוך מיוחד ובתואר השני בתכנית "טכנולוגיה בחינוך", בדגש על טכנולוגיות סיוע.

מנחת סדנאות ליישומים טכנולוגיים מתקדמים בהתמודדות עם תפקודים ניהוליים, הפרעות בקשב ובלמידה, באקדמיה ובעולם התעסוקה.

להרשמה לחצו על הרשמה למפגש (ללא עלות). בחרו במפגש הרצוי, לחצו על "למידע נוסף ולהרשמה" (למטה), והמשיכו לפי ההוראות.

לחצו לכניסה למפגש המקווןביום רביעי, כ' באדר ב' תשע"ו, 30 במרץ 2016, 21:30-20:00

אפשר להיעזר בסרטוני ההדרכה הקצרים הללו (2 דקות): 1, 2.

לתמיכה אפשר להתקשר לביאטריס (ימים א-ה, 10:00­-21:00): 052-8493147, או 04-6253647 beatriz@iteachyou.net. לשאלות - רכז היחידה ד"ר מיקי קריץ miki_kri@macam.ac.il

חשוב!! יש לנסות להיכנס למפגש כמה ימים לפני שהוא מתקיים כדי להספיק להיעזר בתמיכה במקרה של קשיים!

ההשתתפות ללא עלות ומזכה בצבירת שעות לגמול השתלמות. הדיווח נעשה לפי טופס ההרשמה.

מצפים לראותכם במפגש
המו"פ לטכנולוגיה ולחדשנות בחינוך - היחידה לסביבות הוראה ולמידה מקוונות