• קישורים
  • אבי מזרחי

התאמת מע' החינוך למאה ה-21: אתם לוקחים חלק! | שיתוף הציבור בנושאים משולחן הממשלה

מאת אבי מזרחי 15:45 @ 24-05-2011

קטגוריות: תכניות לימודים, תקשוב

www.shituf.gov.il

משרד החינוך מציג בפניכם את התוכנית להתאמת כיתות הלימוד למציאות הטכנולוגית באתר "שיתוף הציבור" ומבקש לקבל את התגובות והערות שלכם על מנת לשנות ולשפר את התוכנית שלו!

שילוב נכון של טכנולוגיית המידע בסביבות ההוראה יכול לשפר את איכותה, יש בו בכדי להביא לשיפור מיומנויות המורים, לשפר את ההתנהלות ואת הניהול של בית הספר, לקבל משוב לגבי תלמידים בזמן אמת - משוב שיאפשר לטפל בקשייהם בשלב מוקדם יותר, לשפר את הקשב ואת העניין של התלמידים בלימוד, להביא לרצף למידה בכיתה ובבית ולשפר את התקשורת בין כל השותפים (מורים, תלמידים והורים).

אבי מזרחי

מידען עצמאי, מידען ראשי ב - קישורן - קישורים לחומרי למידה, הקרן לקידום מקצועי, הסתדרות המורים בישראל