• בלוגים

חבילות אדובי לבתי ספר ומוסדות חינוך (יסודי , חט"ב ותיכון) בהוזלה משמעותית

k12.classofts.com

חבילות adobe לבתי ספר ומוסדות חינוך בהוזלה משמעותית

מהיום זול יותר ליהנות מתוכנות אדובי (כל תוכנות אדובי להתקנה על עמדות עבודה) ברישוי שנתי זול במיוחד לבתי ספר יסודיים, חטיבות ביניים ותיכוניים בלבד.

רישוי Adobe הנ"ל מאפשר ניהול וניוד הרישיונות ע"פ צרכי המוסד, התקנת התוכנות הרצויות ע"פ צורך על ידי מנהל הרשת ברמת המחשב הבודד ו/או כלל המחשבים, גישה לגרסה העדכנית ביותר בכל שפה ועבור כל פלטפורמה (Mac-Win) בכל רגע נתון וללא צורך ברכישת מנוי חדש, זאת באמצעות שימוש בכלי ניהול מתקדמים.

עלות החבילה - החל מ-3,000 ₪ עבור 25 עמדות בלבד.

המנוי כולל הדרכת שימוש למנהל הרשת / אחראי מחשבים ותמיכה טכנית בניהול הרישיונות בתקופת הרישוי.

ככלל, חבילות רישוי K12 Adobe מיועדות לבתי ספר יסודיים, חטיבות ביניים ותיכוניים ואינם מיועדים למוסדות אקדמיים, למלכ"רים או כל גוף חינוכי ו/או עסקי אף אם עיקר פעילותו בתחום החינוך.

*

בית ספר אשר רכש חבילה תוכנות אדובי  Adobe K12, יוכל לרכוש מנוי גם עבור התלמידים במסגרת עיסקה כוללת, לצורך שימוש אישי בעלות זהה לעלות הנ"ל.   כך יוכלו התלמידים ליהנות משימוש חוקי בתוכנות אדובי המתקדמות ביותר, בזמנם הפנוי ובעלות של כ-5% בלבד ביחס לחבילה עסקית. השימוש מותר לתלמידים בלבד.
*
האמור יהיה בתוקף בכפוף להצעת מחיר חתומה, הזמנת רכש מסודרת וביצוע תשלום ולאחר שהתקבל אישור פרטני עבור בית הספר.
*

כאמור, מוסדות חינוך שאינם בתי ספר יסודיים, חט"ב או תיכוניים אינם זכאים להסדר זה.

לפרטים נוספים - התקשרו ל: 03-9679677