• בלוגים

כיצד טכנולוגיה יכולה לעזור לכם להתכונן למבחן הבא שלכם

מאת איריס 12:37 @ 01-05-2017

קטגוריות: טכנולוגיה

עונת המבחנים קרבה, ותלמידים וסטודנטים ברחבי הארץ כבר מרגישים את הלחץ ואת העומס מתגברים. זו עונה לחוצה ומאתגרת, אך למרבה המזל, הטכנולוגיה יכולה לעזור לכם להתמודד עם תקופת הבחינות, להתכונן בנוחות וביעילות רבה יותר למבחנים, ובכך להוריד את סף הדריכות והלחץ ולאפשר רגיעה יחסית. עולם הטכנולוגיה מציע שלל גאדג'טים לסטודנט  ולתלמיד , מתוכו ליקטנו עבורכם דוגמאות נבחרות.

ספרייה ניידת

הרשו לנו להציג בפניכם את הפתרון האולטימטיבי לאינספור צילומים ולבילוי שעות ארוכות בספרייה. IRIScan הוא סורק ספרים נייד, שמאפשר לכם לסרוק דף מלא בשלוש שניות בלבד. הסורק הנייד פוטר אתכם מן הצורך לצלם אינספור עמודים ולהעביר את ימיכם בספרייה. הוא יחסוך לכם זמן, ויהפוך כל מידע נחוץ לזמין עבורכם בכל עת.

קירור דיגיטלי

אם אתם משתמשים במחשב נייד, אתם מכירים את הצורך לשמור עליו שלא יתחמם יתר על המידה. אלו מביניכם שמחשבם הנייד מתקשה לשמור על הטמפרטורה המומלצת בזמן עומס, ישמחו לשמוע כי תמורת פחות מ-21 דולר יוכלו לרכוש פד קירור למחשב הנייד. מי אמר שאי אפשר ללמוד שעות נוספות? בעזרת פד הקירור תוכלו להתכונן לבחינות בכל מקום ובכל זמן, מבלי לפגוע בשלומו של הלפטופ החביב שלכם.

אנרגיה זמינה

גם מחשבים ניידים מעולים נזקקים לטעינה בסופו של דבר. אם כן, כדאי שהסטודנט החרוץ שלומד ועובד עם הלפטופ שעות נוספות יהיה מוכן לכל תרחיש. תיק מחשב הכולל סוללה נטענת סולרית כגיבוי לסוללת המחשב ישאיר אתכם מוכנים ויאפשר לכם לא לאבד זמן יקר. פתרון אפשרי אחר הוא סוללת גיבוי שנמצאת באופן קבוע בתיק של המחשב הנייד שלכם. וכמובן, לא לשכוח את כבל הטעינה שיהיה גם הוא באופן קבוע בתיק המחשב, כך שבמקומות עם אספקת חשמל סדירה תוכלו לעבוד כרגיל.

קדמה ונוסטלגיה

אלו שמעדיפים לכתוב ולשרבט בכתב יד, ומחפשים דרך לשלב כתיבה ידנית עם עבודה על המחשב, ישמחו להכיר את המחברת החכמה, פיתוח של מולסקין – חברה לייצור מחברות, ו-EVERNOTE – אפליקציית יומן. המחברת החכמה מאפשרת לכם לכתוב ולשרבט על הנייר, ובעזרת אפליקציה ייעודית לצלם את הדפים ולהעבירם למחשב שלכם. התענוג הזה יעלה לכם פחות מ-20 דולר באמזון. אופציה נוספת היא עט חכם, המאפשר לכם לשמור במחשב את כל מה שנכתב או שורבט בעט. העט החכם יעלה לכם בסביבות 150 דולר.

קשה לקום בבוקר

אחרון חביב, לאחר שסיימתם להתכונן, עליכם לוודא שתקומו בזמן ביום הבחינה. לשם כך תוכלו לרכוש שעון מעורר של חברת סוני, שעוצמת צלצולו מגיעה ל-100 דציבלים, ובנוסף, אם תניחו אותו מתחת למזרן – הוא ירעיד אתכם עד שתקומו. כמו כן, אם מרדפים עם שחר אינם מקלקלים לכם את הבוקר, תוכלו לרכוש שעון מעורר על גלגלים המאלץ אתכם לרדוף אחריו בכדי לכבותו. לשעון הזה קוראים Clocky, והוא יעלה לכם בסביבות 30 דולר.