3 כלים שימושים למשלוח שיעורי בית במייל

בשנים האחרונות, עם ההתפתחות של העולם המודרני, רבים מבתי הספר, מהמכללות ומהאוניברסיטאות מעדיפים לבקש מהתלמידים להגיש את שיעורי הבית שלהם באמצעות הדואר האלקטרוני. צורה זו של הגשה מאפשרת למורים ולמרצים לבדוק את העבודות באופן מסודר ונוח יותר, וכן מבטיחה כי לא יקרה מצב בו עבודה מסוימת תאבד או שתלמיד יטען כי הוא הגיש אותה, אך המורה לא יצליח למצוא את החומר המדובר.

יחד עם זאת, ישנן פעמים רבות בהן שיעורי הבית כוללים הרבה יותר ממספר עמודי וורד. הם כוללים תמונות או אפילו סרטוני וידאו במשקל כבד אותם לא ניתן לשלוח באמצעות דוא"ל רגיל. אם אתם נמצאים במצב כזה, הנה 3 כלים שיאפשרו לכם לשלוח דואר אלקטרוני כבד בקלות ובמהירות רבה.

שירות משלוח הקבצים החינמי של f2h.nana10.co.il

אתר f2h.nana10.co.il מאפשר לכם לשלוח קבצים ללא עלות במהירות רבה. השירות מאפשר לכם לשמור את הקבצים בענן יחד עם השליחה, כך שאתם יכולים לגשת אליהם מכל מקום בקלות. השירות מאפשר לשלוח קבצים בגודל של עדGB 1 בכל פעם, ומאפשר לשלוח את אותם הקבצים למספר כתובות מייל שונות בו זמנית. בנוסף, האתר מאפשר לכם ליצור תיקיות באזור האישי שלכם, כך שתוכלו לארגן את הקבצים באופן מסודר ונוח יותר.

כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להיכנס לאתר f2h.nana10.co.il, למלא את הפרטים הדרושים, להעלות את הקבצים ולבצע את השליחה.

שירות משלוח הקבצים של ג'מבו מייל

ג'מבו מייל הוא אחד מהשירותים הוותיקים יותר למשלוח קבצים גדולים. השירות מאפשר שליחה של קבצים עד GB5 ללא כל עלות, ועד GB20 למשתמשים רשומים בתשלום סמלי. גולשים המשתמשים בשירות החינמי יכולים למצוא את הקבצים על השרת במשך 7 ימים לאחר השליחה, ולאחר מכן הם נמחקים. משתמשים בתשלום זוכים לאפשרות לשמירה למשך זמן רב יותר או מקבלים שטח אחסון משלהם, עליו הם יכולים לאחסן את הקבצים – הכל בהתאם לחבילה שבחרו.

שימוש בשירותי הענן של גוגל דרייב

גוגל דרייב הוא כונן-ענן של גוגל. שירות זה מחובר לכל המשתמשים במייל של גוגל – ג'ימייל, ומאפשר להעלות אל הענן כל קובץ שתרצו, ולשתף אותו בעזרת קישור ישיר או שיתוף בדוא"ל. אחד היתרונות הגדולים של שימוש בשירותי הענן של גוגל דרייב הוא שהשירות מאפשר לכם לאחסן בצורה מסודרת את כל הקבצים שלכם, ליצור תיקיות ולשתף כל תיקיה עם מי שאתם רוצים, כאשר כל שאר הקבצים בענן נשארים חסויים ופרטיים.

יחד עם זאת, שימו לב כי השירות מתאים רק למשתמשים בדואר האלקטרוני ג'ימייל, כך שגולשים בעלי דואר אלקטרוני בשרת שונה לא יוכלו לקרוא את הקבצים, לפתוח את השיתוף או לעשות בהם כל שימוש. לכן, אם אתם שולחים את שיעורי הבית למורה או למרצה עם מייל בשרת אחר, עליכם לוותר על גוגל דרייב ולבחור באופציה אחרת.