מיקוד שירותי אבטחה

מיקוד שירותי אבטחה

מיקוד שירותי אבטחה מספקת פתרונות שמירה ואבטחה למאות בתי ספר ברחבי הארץ. המציאות אינה קלה, המצב הביטחוני מורכב ואחוזי הפשיעה רק הולכים וגדלים. כמו כן, כולנו מודעים לקלות שבה אנשים זרים יכולים להיכנס לכל בית ספר ולפגוע בתלמידים. מן האמור לעיל, אין מנוס מלשכור שירותי אבטחה מקצועיים ומנוסים על מנת להגן על תלמידכם היקרים. מה חשוב לבדוק לפני שבוחרים חברת שמירה ואבטחה שתמלא את התפקיד ביעילות?

מי הם המאבטחים ומהי הכשרתם

המון מקלים ראש כשזה נוגע להכשרת המאבטחים ולא בודקים את הנושא לעומק. חברת אבטחה ושמירה מקצועית ומנוסה מעניקה למאבטחיה הכשרה רחבה ומקצועית המאושרת על ידי משטרת ישראל, ומספקת להם כלים חשובים מאוד להתמודדות עם מצבים ביטחוניים רגישים ומסובכים. כמו כן, חברות אבטחה מקצועיות יעסיקו בדרך כלל מאבטחים יוצאי יחידות קרביות אשר יש להם ניסיון וידע נרחבים בתורת הלחימה, תפעול נכון של נשק ובהתמודדות עם מצבי ביטחון מורכבים.

ניסיונה של חברת האבטחה

ככל שחברת שמירה פועלת יותר זמן בשוק יש לה יותר ידע וניסיון במצבים שונים ומסובכים, ולכן היא תהיה הרבה יותר מקצועית ותספק פתרונות שמירה ואבטחה מתקדמים, חכמים ויעילים שפותחו כתוצאה מניסיון וידע נרחב שצוברים בשנות פעילות רבות. לכן כאשר אתם בוחרים בחברת אבטחה נסו לבחור בחברה הותיקה ביותר.

שעות הפעילות של שירותי השמירה והאבטחה

לפני בחירת חברת שמירה ובטחה לבית הספר חשוב מאוד לבדוק באילו שעות פועלת החברה. האם החברה פועלת רק בשעות הלימודים או שהיא פועלת עשרים וארבע שעות ביממה. חברה הפועלת עשרים וארבע שעות ביממה תוכל לספק סיוע בטחוני גם אחרי שעות הלימודים במקרים של ונדליזם והשחתת רכוש בית הספר שקורים בדרך כלל אחרי שעות הלימודים בשעות הערב והלילה המאוחרות.

מחיר פתרונות השמירה והאבטחה

לפני בחירת חברת שמירה חשוב מאוד לבצע סקר שוק ולקבל הצעות מחיר ממספר חברות. כאשר מקבלים הצעת מחיר, חשוב לבדוק מה נכלל בתוכה על מנת שלא יקרה מצב לא נעים שבו תצטרכו שירות חיוני ותגלו פתאום שהוא לא נכלל במחיר ותצטרכו לשלם עליו בנפרד.